"How to Invest in the right projects" webinar organised by Crowe Callens on 23rd June

Samen met Eric De Schepper bedanken we het medisch en verplegend personeel in de strijd tegen het Coronavirus...

Patrick Soenen facilitates a cybersecurity session at the CAE club of IIA Belgium on 5th May.

Het VBO steunt de oprichting van de nieuwe Belgische Vereniging voor DPO's. Patrick Soenen is toegetreden tot het bestuur van DPO-pro.

In het toekomstige gebouw van Media Square zullen de RTBF studio's en journalisten worden ondergebracht. Patrick Soenen liet het projectteam kennis maken met risicobeheer...

De technologische ontwikkelingen en de druk van de regelgeving leggen de lat steeds op een hoger niveau in domeinen als audit, data-analyse en compliance. KPMG biedt diepgaande en bewezen expertise...

Op de tweemaandelijkse vergadering van de werkgroep IT en informatieveiligheid van Santhea heeft Patrick Soenen de nieuwe ISO 27701-standaard voor privacymanagement gepresenteerd!

Ons team krijgt nieuwe uitdagingen. Kennisoverdracht blijft het sleutelwoord voor 2020!

Monique Garsoux heeft een passie voor aquarellen. Met het penseel in de hand vertaalde ze onlangs haar visie op de evolutie van het auditberoep, zijn uitdagingen en kansen in een waterverfschilderij.

Creating Peace This Holiday Season for 2020

De ISO 27701 standaard omschrijft de vereisten voor de implementatie van een Privacy Information Management System...

The Big Data event of 23rd October explained what Big Data is, together with its challenges, risks, tools and implications for auditors.  Dennis Houthoofd of Horsum presented a process mining case. 

Get your CCC Big Data Foundation certification and you’ll gain a competitive advantage over fellow auditors or IT professionals.

This event will explain what Big Data is, together with its challenges, risks, tools and implications for auditors.

Alain Bonneaud is een internationale expert in de best practices en standaarden binnen IT service management (ITIL®, ISO/IEC 20000, Lean IT)

Ben je mee met de laatste COBIT®-ontwikkelingen?

Tijdens de maandelijkse IFACI meeting (Institut français de l’audit et du contrôle internes, of: het Franse instituut van de interne audit en controle), stond de audit van GDPR ...

De NIS-richtlijn (Netwerk en Information Security) is cybersecurity wetgeving uitgevaardigd ...

Organisaties zagen outsourcing traditioneel als een manier om de kosten te verminderen...