Belgian NIS2 law becomes effective on 18th October 2024.

Read more …

Organisation of cybersecurity awareness sessions with business partners.

Read more …

Het project « KMO Cybersecurity Ambitie » heeft als doelstelling om de maturiteit van de doorsnee vlaamse KMO op vlak van CyberSecurity te verhogen, door het uitbouwen van een «Human Firewall» op basis van alle medewerkersprofielen in de KMO.

Read more …

On Friday 11 December 2020, Patrick Soenen presents in name of DPO-pro a keynote presentation at the Annual DPO Circle conference on "GDPR: risk, control and audit".

Read more …

Het dynamische QAA-team verwelkomt twee nieuwe experten: Yves Goossens en Toon De Doncker. Zo kunnen we jou nog meer gespecialiseerde opleidingen en coaching in complementaire domeinen aanbieden.

Read more …

QAA neemt je met een video mee achter de schermen van onze opleidingen. Een ervaring om te delen, net zoals onze back-to-school opleidingskalender. Maar dat is niet alles: kom meer te weten over de coachingopdracht van Patrick Soenen bij de Europese Commissie op het gebied van het risicobeheer van IT-systemen.

Read more …

‘Agility’ haalt de manier waarop organisaties werken overhoop. Dat is ook het geval voor interne audit. Bij QAA leiden we je graag op in een unieke en innovatieve methodologie, waarmee je interne audit op een ‘agile’ manier in jouw bedrijf kunt implementeren.

Read more …

Ontdek onze back-to-school opleidingskalender. Neem je agenda er alvast bij!
Voor jouw veiligheid gaan sommige opleidingen virtueel door. Voor de andere opleidingen verwelkomen we jou graag persoonlijk. Uiteraard volledig in overeenstemming met de sanitaire veiligheidsnormen.

Read more …

"How to Invest in the right projects" webinar organised by Crowe Callens on 23rd June

Read more …

Samen met Eric De Schepper bedanken we het medisch en verplegend personeel in de strijd tegen het Coronavirus...

Read more …

Patrick Soenen facilitates a cybersecurity session at the CAE club of IIA Belgium on 5th May.

Read more …

Het VBO steunt de oprichting van de nieuwe Belgische Vereniging voor DPO's. Patrick Soenen is toegetreden tot het bestuur van DPO-pro.

Read more …

In het toekomstige gebouw van Media Square zullen de RTBF studio's en journalisten worden ondergebracht. Patrick Soenen liet het projectteam kennis maken met risicobeheer...

Read more …

De technologische ontwikkelingen en de druk van de regelgeving leggen de lat steeds op een hoger niveau in domeinen als audit, data-analyse en compliance. KPMG biedt diepgaande en bewezen expertise...

Read more …

Op de tweemaandelijkse vergadering van de werkgroep IT en informatieveiligheid van Santhea heeft Patrick Soenen de nieuwe ISO 27701-standaard voor privacymanagement gepresenteerd!

Read more …

Ons team krijgt nieuwe uitdagingen. Kennisoverdracht blijft het sleutelwoord voor 2020!

Read more …

Monique Garsoux heeft een passie voor aquarellen. Met het penseel in de hand vertaalde ze onlangs haar visie op de evolutie van het auditberoep, zijn uitdagingen en kansen in een waterverfschilderij.

Read more …

De ISO 27701 standaard omschrijft de vereisten voor de implementatie van een Privacy Information Management System...

Read more …

The Big Data event of 23rd October explained what Big Data is, together with its challenges, risks, tools and implications for auditors.  Dennis Houthoofd of Horsum presented a process mining case. 

Read more …

This event will explain what Big Data is, together with its challenges, risks, tools and implications for auditors.

Read more …

Alain Bonneaud is een internationale expert in de best practices en standaarden binnen IT service management (ITIL®, ISO/IEC 20000, Lean IT)

Read more …

Ben je mee met de laatste COBIT®-ontwikkelingen?

Read more …

Tijdens de maandelijkse IFACI meeting (Institut français de l’audit et du contrôle internes, of: het Franse instituut van de interne audit en controle), stond de audit van GDPR ...

Read more …

De NIS-richtlijn (Netwerk en Information Security) is cybersecurity wetgeving uitgevaardigd ...

Read more …

Organisaties zagen outsourcing traditioneel als een manier om de kosten te verminderen...

Read more …