qaa trainingIntro

Het staat als een paal boven water: opleiding maakt mensen efficiënter en doeltreffender. Dat is zeker zo in audit. Audit wordt immers alleen maar complexer en tegelijkertijd belangrijker. Denken we maar aan de complexiteit van informatiesystemen, de fraudezaken die de voorbije jaren in het nieuws waren, en de nieuwe GDPR-privacyvereisten.

IT-governance en compliance staan ongetwijfeld hoog op uw agenda. Er worden immers strenge eisen gesteld qua transparantie. Om controle te hebben en te houden, moeten directieleden, lijnmanagers, auditors, en risico- en controlebeheerders steeds op de hoogte zijn van de laatste GRC-ontwikkelingen (Governance, Risk & Compliance).

IT audit

Bedrijfsprocessen zijn door het gebruik van ICT en de implementatie van goede IT praktijken op basis van COBIT steeds efficiënter geworden. Tegelijkertijd is hierdoor onze afhankelijkheid van ICT sterk toegenomen. Dit vergroot niet alleen de behoefte aan betrouwbare ICT-systemen, maar ook de noodzaak om die systemen en de outsourcing ervan goed te kunnen beheren. Naast de bekende auditopleidingen, bieden we daarom ook opleidingen aan die meer gericht zijn op IT-governance en audit. In de opleiding ‘Audit van businessprocessen en applicatiecontroles’ komen beide dimensies samen. Dit is dan ook één van de opleidingen die steeds meer gevraagd wordt.

Er is voor ieder wat wils dus.

Onze Qualified Audit Academy (QAA) biedt verschillende opleidingen aan die u als auditor of in uw governance- en controlefunctie ondersteunen. Hieronder vindt u ons uitgebreid trainingsaanbod.

Vraagt u zich af welke training het meest geschikt is voor u? Neem contact op met onze specialisten voor advies op maat via het contactformulier.

Opleidingen