Het dynamische QAA-team verwelkomt twee nieuwe experten: Yves Goossens en Toon De Doncker. Zo kunnen we jou nog meer gespecialiseerde opleidingen en coaching in complementaire domeinen aanbieden.

Om jou nog meer gespecialiseerde opleidingen en coaching in complementaire domeinen aan te bieden, verwelkomt het dynamische QAA-team twee nieuwe deskundigen. Met hen erbij verbreden we ons spectrum van competenties in de governance, controle en audit van IT-systemen.

We verwelkomen met name Yves Goossens en Toon De Doncker in ons expertenteam. Yves heeft een uitgebreide ervaring in IT-governance coaching, evenals in de ontwikkeling van informatiesystemen en de verbetering van IT-processen. Toon is specialist in cybersecurity, IT-security in het algemeen, en de regelgeving voor de bescherming van de persoonsgegevens (GDPR).

YvesYves Goossens is expert op het gebied van IT-governance, de coördinatie van IT-projecten en het beheer van databases. Hij biedt zijn coachingdiensten op het vlak van IT-governance aan in het Frans en het Engels.

Yves heeft een ‘Foundation COBIT 2019’-certificatie. Hierdoor is hij goed geplaatst om de laatste ontwikkelingen op vlak van het goed beheer en de governance van corporate IT-systemen op te volgen.

Meer weten over Yves Goossens

Ik wil meer weten over de opleidingen van Yves

 

ToonToon De Doncker is al meer dan 25 jaar onafhankelijk IT-specialist. Hij heeft een erkende, ruime ervaring in cybersecurity, IT-beveiliging en GDPR. Hij geeft opleidingen in het Nederlands.

Toon is bestuurslid van DPO-pro, de Beroepsvereniging van Gegevensbeschermingsfunctionarissen in België. Hij behaalde de DPO-certificering van PECB.

Meer weten over Toon De Doncker?

Ik wil meer weten over de opleidingen van Toon