videoQAA neemt je met een video mee achter de schermen van onze opleidingen. Een ervaring om te delen, net zoals onze back-to-school opleidingskalender. Maar dat is niet alles: kom meer te weten over de coachingopdracht van Patrick Soenen bij de Europese Commissie op het gebied van het risicobeheer van IT-systemen.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, neemt QAA je mee achter de schermen van een opleiding. Dompel jezelf een paar minuten onder in de wereld van QAA… alsof je er zelf bij was! We bieden jou fragmenten aan uit een live opleidingssessie, en getuigenissen van deelnemers. Je komt meer te weten over QAA en over wat ons onderscheidt van de anderen. Een ervaring om te delen!

Maar dat is niet alles. QAA heeft zich ook gespecialiseerd in coachingopdrachten. Een voorbeeld van zo’n opdracht is die dewelke Patrick Soenen, medeoprichter van QAA, momenteel uitvoert bij de Europese Commissie. Het doel van deze coaching is om de risicobeheerders te ondersteunen bij het uitvoeren van de risicoanalyse van de IT-systemen bij de Europese Commissie.

Patrick maakt er gebruik van zijn ruime ervaring in het beheer van IT-projecten en risicomonitoring. Van zijn expertise in opleidingsmethoden (kennis van methodologieën voor risicobeheer), evenals van zijn IT- en auditkennis, met name op het vlak van de analyse van processen. De gebruikte methodologie voldoet aan de ISO 27005-standaard en het NIST-raamwerk (National Institute of Standards & Technology). We wensen Patrick veel succes bij het volbrengen van deze belangrijke opdracht!

Ontdek onze video