qaa coachingOntdek onze back-to-school opleidingskalender. Neem je agenda er alvast bij!
Voor jouw veiligheid gaan sommige opleidingen virtueel door. Voor de andere opleidingen verwelkomen we jou graag persoonlijk. Uiteraard volledig in overeenstemming met de sanitaire veiligheidsnormen.

We bieden jou een uitgebreid aanbod aan opleidingen in verschillende, complementaire vakgebieden. Alles is er om een leerrijke herfstperiode in te gaan. Doe je voordeel met de expertise en kennisoverdracht van onze trainers.

Voor jouw comfort hebben we onze opleidingen in drie categorieën ingedeeld, met de nadruk op virtuele sessies:

  • ⦿𝒾𝓃sight: inleidende cursussen die je een globaal overzicht geven van een bepaald concept;
  • ℗ractice: praktische workshops die je toelaten om de verworven theorie om te zetten in praktijk
  • ⊛certificatie: opleidingen die voorbereiden op certificering (zoals COBIT of Lean Black Belt).

Sommige van onze opleidingen worden virtueel gegeven gezien de huidige situatie met het coronavirus. Ze zijn geschikt voor wie graag van thuis uit bijleert, een plaats waar men zich soms beter kan concentreren. We hebben ze aangegeven met de vermelding ‘Virtueel’. Wat face-to-face opleidingen betreft, geven we de plaats aan waar ze worden georganiseerd (Brussel, Lausanne, Louvain-la-Neuve of Parijs).  

Een must have voor het einde van het jaar? Een dagopleiding bij QAA levert je gemiddeld 7 CPE-uren (Continuing Professional Education) op.

Kan je niet vinden wat je zoekt in ons aanbod aan opleidingen? Aarzel dan niet om ons jouw persoonlijke offerteaanvraag door te sturen! We reageren daar zo snel mogelijk op.

Ik neem graag een kijkje in het agenda