Frederik-VervoortFrederik is Partner bij horsum & clipeum en heeft meer dan 18 jaar beroepservaring in uiteenlopende financiële en compliance functies. In 2001 startte Frederik zijn carrière bij PwC in externe audit. Daarna werkte hij 6 jaar als interim manager in financiële, proces en interne audit opdrachten. Sinds februari 2016 is Frederik mede-vennoot van horsum en in 2017 richtte hij clipeum op.

Frederik is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (2000 - Universiteit van Antwerpen) en hij behaalde ook een postmaster in Tax (2001 - KU Leuven). Meer recent behaalde hij ook een certificaat met onderscheiding in ‘Process Mining’ (2015 - TUE) en een certificaat met onderscheiding in “Data Analytics” (2016 – Wharton University). In februari 2017 rondde hij zijn opleiding als “Data Protection Officer” (Data Protection Institute, Mechelen) en sinds augustus 2017 is hij ook “Lead Auditor ISO27001” (PECB).

Volg Frederik op LinkedIn

Training courses

Frederik kan trainingen verzorgen op het gebied van onder andere process mining, data-analyse, informatiebeveiliging en gegevensbescherming.