qaa coachingIntro

Onze hands-on coachingtrajecten in interne audit helpen u actief uw kennis van het auditvak te verdiepen en meer inzicht te krijgen in de werkwijze en de methodologieën. Coaching door specialisten geeft u altijd een voorsprong. Zo staat u steviger in uw schoenen om de vele uitdagingen in het auditvak het hoofd te bieden. En ook op uw auditafdeling behoudt u de controle!

Ontdek hieronder

Coaching voor beginnende auditors

U heeft een auditopleiding gevolgd en staat op het punt om met uw opgedane kennis aan de slag te gaan? U weet inmiddels aan welke procedures, methodologieën en doelstellingen een kwaliteitsvolle interne audit moet voldoen, maar heeft nog behoefte aan de nodige ondersteuning? Beginnen aan een eerste (grote) auditopdracht is een grote uitdaging. U kunt alvast rekenen op de ruime ervaring van onze auditexperten.

Onze experten loodsen u doorheen het hele proces en leren u de kneepjes van het vak zodat u beslagen op het ijs komt in uw nieuwe vakgebied. We hebben dan ook jarenlang ervaring op het gebied van interne audit én als coach. Samen met u doorlopen we alle onderdelen van uw opdracht. U staat aan het roer, met een ervaren vakgenoot aan uw zijde die u te allen tijde kunt raadplegen en met wie u de doelstellingen kunt (leren) definiëren.

Wij coachen u doorheen alle te nemen stappen, en we helpen bij het definiëren van de omvang, de uitvoering van de risicoanalyse en de opstelling van het werkprogramma. We checken of deze overeenkomen met de methodologie en de auditnormen en of ze dus voldoen aan alle kwaliteitseisen van het beroep. Samen stellen we de nodige documenten op en zorgen we ervoor dat u een kwalitatief eindrapport aflevert.

Het doel is om van uw eerste opdracht al meteen een succes te maken, die de nodige toegevoegde waarde biedt voor uw organisatie. Met onze coaching bereikt u snel het vereiste niveau om toekomstige opdrachten onafhankelijk te kunnen uitvoeren.

Coaching voor ervaren auditors

U heeft al enkele auditopdrachten tot een goed einde gebracht, maar wil uw kennis en kunde verder verdiepen? U heeft behoefte aan een ervaren sparringpartner die u helpt om uw werkwijze tegen het licht te houden en de toepassing van de goede praktijken van het auditvak te perfectioneren? U staat aan de vooravond van een grote opdracht en kunt wel wat deskundig advies gebruiken ? Dan is een high-level coachingtraject door onze experten wellicht wat voor u.

U kiest een opdracht die we samen volledig onder de loep nemen. Tijdens het uitvoeren van de opdracht en de verschillende stappen en methodologieën, toetst onze auditexpert uw werkwijze aan de praktische toepassing op de werkvloer. U bespreekt samen de mogelijke moeilijkheden of beleidswijzigingen, de doeltreffendheid van uw werk en mogelijke verbeterpunten. Onze coaching helpt u ook om nieuwe audittechnieken onder de knie te krijgen.

Het doel is om u verder te laten groeien in het auditvak. De coaching tilt uw kennis sowieso naar een hoger niveau. Wij zorgen er (mee) voor dat u aan het einde van de rit een kwalitatief rapport kunt voorleggen aan uw directie, het auditcomité en alle belanghebbenden in uw organisatie!

 

Contacteer onze specialisten voor een advies op maat