Opleidingen overzicht

Een overzicht van ons opleidingsaanbod voor business en IT-professionals, voor interne controleurs, risicomanagers en auditors, of vertegenwoordigers van het management.

Ontdek onze agenda

Alle cursussen in de catalogus staan hieronder vermeld en nieuwe cursussen zijn gemarkeerd met ***NIEUW***. De meeste cursussen zijn beschikbaar in een Nederlandstalig versie. Cursussen waarvan onderstaande beschrijvingen in het Engels zijn, kunnen alleen in het Engels worden georganiseerd.

Business Process Modelling for Auditors ℗ractice

***New***

Control and audit functions require a full understanding of the business process context...

Interne audit: basis en ℗raktijk

***Nieuwe version***

Als interne auditor wilt u een auditproces dat eenvoudig te gebruiken is en bovendien makkelijk overdraagbaar is in uw bedrijfsomgeving.

Agile internal auditing ⦿𝒾𝓃sight

***New***

Understand why and how Agile Auditing can be applied in your organisation.

Het interne controlekader COSO 2013 ⦿𝒾𝓃sight

Al meer dan twintig jaar, sinds 1992, is COSO een belangrijke referentie wereldwijd op het gebied van interne controle.

Follow-up van auditaanbevelingen ⦿𝒾𝓃sight

Interne auditors stellen een vervolgproces op om ervoor te zorgen dat management- en verbeteracties effectief geïmplementeerd worden.

Een auditplan opstellen ⦿𝒾𝓃sight

De IPPF-standaard met betrekking tot Planning vermeldt " Het hoofd van de audit moet een op risico gebaseerde planning opstellen teneinde de prioriteiten van de interne controleactiviteit te bepalen.

Beheer van audit tools en technieken * ℗ractice

Als interne auditor wil u de technieken en tools beheersen die het best geschikt zijn voor elke fase van uw auditopdracht.

NIST Cybersecurity Professional Bootcamp ⊛ Certification

Quickly master the NIST CSF and implement and maintain your cybersecurity framework.

Audit van door de gebruiker ontwikkelde applicaties ⦿𝒾𝓃sight

Wereldwijd worden er elk jaar miljarden uitgegeven aan nieuwe (versles van) 'User Developed Applications' (UDA's).

Gecombineerde proces- en applicatiesysteemaudit * ℗ractice

Digitalisering heeft de automatisering van bedrijfsprocessen in een stroomversnelling gebracht.

Audit van outsourcing risico’s ⦿𝒾𝓃sight

Het uitbesteden van bepaalde bedrijfsprocessen is in de informatiemaatschappij van vandaag dagelijkse realiteit geworden.

Inleiding tot IT-Audit ⦿𝒾𝓃sight

Om als audit-professional succesvol te zijn, in welke sector dan ook, moet u de veranderingen in de wereld van informatietechnologie op de voet volgen en begrijpen.

COBIT 2019 Foundation ⊛ Certification

COBIT® (Control Objectives for Information and related Technology) is een raamwerk van goede IT praktijken ontwikkeld door ISACA. COBIT 2019 is ontworpen om continu te evolueren om nieuwe en steeds veranderende technologieën en uitdagingen aan te pakken waar bedrijven vandaag en in de toekomst mee te maken krijgen.

COBIT 2019 Bridge ⊛ Certification

***New***

COBIT® 2019 is an evolution of the previous version, COBIT® 5, building on its solid foundation by adding the latest developments affecting ...

COBIT 2019 Design & Implementation ⊛ Certification

***New***

This Design and Implementation course is intended for more experienced users to COBIT® who are interested in designing governance systems and running governance improvement programs.

COBIT 2019 voor auditoren ⦿𝒾𝓃sight

Als IT-auditor weet u als geen ander wat het belang is van een behoorlijke IT-governance, alsook van de digitale innovatie

Certified Information Systems Auditor (CISA) ⊛

Since 1978, the ISACA® Certified Information Systems Auditor (CISA) program has been the globally accepted standard of achievement among ...

Certified Information Security Manager (CISM) ⊛

CISM defines the core competencies and international standards of performance that information security managers are expected to master. ...

ISO 27001 Informatieveiligheid ⦿𝒾𝓃sight

Informatie en de beveiliging ervan zijn van vitaal belang voor elke organisatie. Of deze informatie elektronisch wordt opgeslagen of op papier, ...

Beheersing van de privacy wetgeving GDPR ⦿𝒾𝓃sight

Een grote uitdaging bij het beheer van bedrijfsrisico’s vandaag is de bescherming van persoonlijke gegevens zoals klantidentificatiebestanden of HR-managementbestanden.

Beheersing van privacyrisico’s (GDPR) ℗ractice

Een grote uitdaging bij het beheer van bedrijfsrisico’s vandaag is de bescherming van persoonlijke gegevens zoals klantidentificatiebestanden of HR-managementbestanden.

Big data

***Nieuw***

Big Data wordt gebruikt om grote en complexe datasets te verwerken die de mogelijkheden van traditionele dataverwerkingstoepassingen te boven gaan. Verkrijg uw CCC Big Data Foundation certificering.